19.04.2013

Favoritter i strikke/hækle biblioteket

Krea biblioteket i det lille hjem fylder efterhånden en god del. Jeg har bare en indre trang til at eje alle bøger der står strik eller hækling på. Det er ikke altid de bliver brugt, men elsker bare at kigge i dem og planlægge hvad jeg godt kunne tænke mig at strikke eller hækle engang. Her følger en liste over mine absolutte favoritter og mest brugte bøger fra mit private bibliotek.

"Babystrik på pinde 3" af Lene Holme Samsøe
Nyeste skud på stammen. Har allerede strikket to modeller og der er virkeligt mange smukke pigemodeller i bogen som jeg helt sikkert skal have på pindende engang.

Babystrik på Pinde 3

Flere fine babymodeller str. 0-18 mdr. Elsker titlen. Der ligger virkeligt meget kærlighed i sådan et stykke strik for mit vedkommende i hvert fald. Fra dette hæfte har jeg både strikket bluse og vest.

cover

Har endnu ikke strikket nogle af disse modeller, men elsker konceptet i bogen med at hver model er inspireret ud fra et årti i 1900 tallet. 

cover

Som resten af Danmark så elsker jeg at følge med hos bonderøven og hans lille familie. Ikke fordi det der landliv siger mig så meget, men programmet giver bare sådan en hyggelig stemning og børnene er ikke til at stå for. Ikke mindst så er der alt det skønne hjemmestrik de går i. Fru bonderøv har skrevet denne skønne bog med alt fra strikke opskrifter og symønstre til lysdypperi. Elsker mest bogen for den stemning man kommer i. Theresa har illustreret den så fint og man har bare lyst til at gå igang med samtlige projekter!

cover

Har hæklet en hel del af de der dyr inden jeg gik på barsel og lige i starten af min barsel. De har bare så fine udtryk.

Hæklede dyr af Maja Hansen, ISBN 9788764105858

cover

Samtale/foto/strikke-bog. Her finder man de vilde projekter der stikker lidt i en anden retning end alle de andre. Lige mig. 7 strikke damer sat sammen med 7 danske kunstnere/designere. Elsker bare at kigge i den og måske jeg også snart skulle få læst de der samtaler i bogen... 

cover

Elsker Helga Isagers strikke design og garn! Skønne bøger hun producerer altså. Så smukke billeder. Har strikket både vest og tørklæde fra denne og har planer om meget mere...


Bare et lille udsnit af hvad der står på hylden. Hvis der skal udvides yderligere ønsker jeg mig

WHAT I LOVE: At være strikkebogorm!

2 kommentarer:

 1. Ihh kan se at dine favoritter ligner mine meget Louise. Mit problem er bare at jeg helst pløjer dem igennem fra ende til anden ;)
  Drømmer også om at eje " The Little Nordic Collection", elsker Astrid Lindgrens univers, og ville elske at forkæle min søn med noget lækkert derfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså også nogle skønne bøger! Så må man jo bare starte forfra når man er igennem :)
   Men syntes næsten der findes for få af de virkeligt fine strikke bøger... Her i DK i hvert fald.

   Slet