30.10.2012

Nu med knapper

Bunken af projekter som kun lige mangler det sidste for at blive helt færdig bliver langsomt mindre. Disse to veste manglede faktisk bare et par knapper. Det tager jo ikke ret lang tid, men af en eller anden grund er det bare ikke lige så sjovt at sy knapper i som at strikke dem. Men fiks og færdig er de nu. Første model hedder 'Lark vest' og opskriften findes i Helga Isagers bog "The little bird collection". En bog som jeg for øvrigt er ret så begejstret for. Fine opskrifter og fine fine billeder! Kan faktisk ikke engang huske hvad størrelse jeg har strikket den i... Må jo se hvornår drengen passer den. Men den er i hvert fald bare strikket i noget bomuldsgarn jeg havde til at ligge på lager.


Endnu et baby projekt. 'Frederik's vest' hedder den og opskriften er fra bogen "All you knit is love". Det var også i den bog jeg fandt opskriften på mit projekt brune striber. For øvrigt tror jeg at den her vest et ret godt projekt hvis man er nybegynder. Garnet er igen fra det private lager.Ingen kommentarer:

Send en kommentar