24.04.2013

Strik og pil op

Med inspiration fra en af mine yndlings blogs, Frøkenen og baronen, havde jeg tænkt at lave en mini strikke føljeton på det lyseblå strikke projekt. Måske bliver det en meget kort føljeton, da de der babybluser kan være ret hurtige at strikke. Men nu prøver jeg:
På trods af strikkeprøver har strikketøjet drillet en del. Så jeg er nok begyndt og har pillet op igen 3-4 gange før det begyndte at se rigtigt ud. Derfor har jeg desværre også været nødsaget til at finde en anden opskrift til det lyseblå uldgarn. Men det er stadig en sweater med rundt bærestykke og fint mønster. Denne gang er opskriften fra SandnesGarn 1007 barn.
Trods bøvlet er der da nu strikket kroppen op til ærmerne og det ene ærme er så småt startet op.Kom tilfældigvis forbi en  genbrugsbutik idag og der var bid. 2 store stykker jersey. Farverne på billedet er blevet meget mystiske. Den gule er meget mere klar og ja.. gul. Den grønne er også mere grøn i virkeligheden. Tænker at stykkerne skal blive til bluser eller lignende til den lille.


Faldt også over et sødt baby sengesæt med lyserøde bamser samt et pænt stykke rød bomulds stof med hvide prikker.


WHAT I LOVE: Når tingene endeligt lykkeds

Ingen kommentarer:

Send en kommentar