07.04.2013

Blogtræf #1: Hæklede værtindegaver

Idag var dagen hvor Louise var til sit første blog træf. Arrangementet var for bloggere med børn i jylland og i samarbejde med Norlie og byKier. Dejligt at der også sker lidt på den front herovre.
Ihh hvor var jeg spændt på at møde både bloggere som man har fulgt og bloggere som jeg ikke har hørt om før. Det var Lou fra Golden Ghetto, Marina fra cand.mor og Stinne fra Hurlumhej og Krudtugler der havde lagt det store arbejde i at arrangere og lave goodiebags. Det skal de da have en klapsalve og en lille værtindegave for.


Når det nu var et blogtræf med det at have børn i fokus, så skulle det jo næsten være en lækker lille ting til de kære små. Hæklenålen blev sat i sving og jeg fik hæklet disse skønne smække. Hagesmækkerne er hæklet efter min egen opskrift. Elsker de der farvesammensætninger, især de tøssede udgaver. 

Mere om blogtræf senere...

WHAT I LOVE: At møde skønne damer fra blogland.

9 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine Louise! Tusind tak for i dag, det var rigtig hyggeligt at møde dig! Ha' en god aften. Kh. Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rosen name sis :) Og i lige måde! Jeg glæder mig til at følge med på det ALLERBEDSTE.

   Slet
 2. Ja de er bare så fine :0) Hyggeligt at møde dig og hvor var det bare en dejlig dag :0) Følger dig nu via bloglovin. Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak. I lige måde, det var en rigtig hyggelig eftermiddag. Og jeg følger dig lige tilbage :)

   Slet
 3. Jeg nåede slet ikke at se gaverne, hvor er de fine. Det var en skøn eftermiddag og hyggeligt at møde dig! Kh Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Pænt tak :) Det var nemlig lige sådan en søndag eftermiddag skulle bruges! Tak for selskabet :)

   Slet
 4. De er så fine! Meget mere hyggelige end Pipis. Skal lige have taget et billede af Dalle B med den på og lagt på bloggen. Du skal da have credit for dit fine arbejde :)

  Og tusinde tak for de fine ord om dagen. Rigtig skønt at møde dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Glad for at den faldt i din smag :) Og må jeg lige sige at du godt nok har en lækker smækker køn lille baby. Mums! Han skal nok pynte på den hagesmæk :)
   Og velbekomme, det er fortjent. Dejligt at møde så søde mennesker :)

   Slet
 5. Det var virkelig sødt af dig med de gaver :) Tusind tak! Den er meget kærkommen herhjemme, da lille Agnes er en værre savletrold for tiden...

  Og mange tak for en hyggelig eftermiddag, skønt at møde dig Louise :)

  /Lou

  SvarSlet