10.10.2012

Efterårsstrik

Engang i starten af foråret var jeg til håndarbejdsmesse i Middelfart. Det er utroligt dyrt at komme på sådan nogle messer hvis man ikke passer på. Men der er også dejligt meget inspiration at hente. 
Jeg købte garn og opskrift på en skøn poncho designet af Bente Lavsen som var hurtig og nem at strikke. Valgte dog at lave rulle kraven lidt længere end i opskriften. Den har egentligt ligget færdig i lang tid, men manglede bare at få den vasket, og så var det alligevel sommer og for varmt, men nu kom efteråret. Så hvis den skulle i brug i år måtte den jo hellere blive færdig...


Når jeg nu alligevel var igang med at vaske strik kunne jeg jo lige få ordnet det her tørklæde også. Jeg var så heldig at finde en kæmpe rulle lysebrun garn i en genbrug til sølle 15 kr. Men det er vist en form for tæppegarn, så den er lidt grov i det. Strikket sammen med en mørkebrun uldgarn i det her Isager Camomille tørklæde syntes jeg nu bare den er ret så fin...


Og så har jeg fået udskåret mit E...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar