18.10.2012

Det gode ved at strikke børnetøj...

... er at det ikke tager særligt lang tid før man har et færdigt resultat. Mit seneste strikkeprojektet brune striber er nu færdig strikket, enderne er hæftet og knapperne er syet i og her følger lidt billede spam.


Det bedste ved at strikke denne trøje var at den er strikket ud i et så man slipper for at sidde og sy den sammen bagefter. Den er strikket i Alpaca 2 fra Isager. Virkeligt lækkert garn at sidde med i hænderne, det skal jeg helt sikkert strikke i igen - når jeg engang har fået brugt noget af alt det garn jeg har liggende - og så er der lige alle de andre strikke planer jeg har i hovedet som skal strikkes inden også...

2 kommentarer:

  1. Det er godt nok også en fin udgave den her:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :) Den har også været godt brugt så længe han kunne være i den :)

      Slet