29.04.2013

Strik der gør mig glad

Resten af blogland har sikkert opdaget Pickles.no for længe siden, men blev lige så begejstret da jeg opdagede siden at jeg bare blev nødt til at dele min glæde med nogen. Pickles er to norske piger som laver fine fine opskrifter og sælger dem + lækkert garn i deres lille webshop. Når man køber blade med opskrifter her i DK syntes jeg desværre sjældent at opskrifterne lever op til mine krav. Pasformen er ofte for konet efter min smag, og det samme kan man nok i virkeligheden sige om designet. Jeg savner mere strik der er up to date og også gerne foran date. Derfor bliver jeg altid ekstra glad når jeg falder over nogen der laver noget jeg kan se mig selv i.

Lige et par favoritter:


Boyflettgenser


Tett-i-flett-genser - S/M (L/XL)


Lavendelkåpe S-M (L-XL)

Der er endnu flere fine børneopskrifter. Rent slaraffenland for en knit chick som mig. Det bedste er at opskrifterne findes gratis i en størrelse, hvis man skal bruge en anden kan den erhverves på Pickles shoppen. 

WHAT I LOVE: at opdage nyt skønt strik!

2 kommentarer:

 1. Skønne lækre sweatre du har smidt på bloggen. Jeg har for længe siden skrevet mig siden bag øret, for derefter at glemme den igen. MÅ-HELT-SIKKERT-STRIKKE-NOGET-MEGA-LÆKKERT-TIL-MIGSELV-DERFRA! :-)
  Emilie

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu når jeg har lavet et indlæg omkring siden, så satser jeg på at den sidder fast :) Jamen glæder mig da til at se hvad du får strikket derfra :)

   Slet