27.04.2013

Buksetrold

Når man er så heldig at blive mor til en lille guldklump, så opdager man virkeligt hvor hurtigt sådan noget guld bare vokser og vokser. Det er altså ikke mange uger siden at jeg ikke kunne lukke skufferne i guldklumpens kommode og blev enig med mig selv om at nu skulle der vist skrues ned for tøj indkøb til den lille. Men vupti, så strammer de der bodyer i str. 80 lige lidt for meget og alle buskerne er blevet til knickers. Godt man er den heldige ejer af en symaskine samt overlocker.
Det der her ligner grå bukser, er syet af genbrugsstof med hanefjedsmønster, det andet par er i babyfløjl med stjerner fra Stof2000. Sidst men ikke mindst har jeg produceret leggins. 3 par indtil videre. Her dog kun billede af versionen med stjerner (Jersey fra Stof2000 igen. Løb lige ind i et lille resteudsalg den anden dag og svag som jeg er kan jeg jo ikke gå forbi det). Syntes bare min guldklump ser så cute ud med et par leggins og en stor trøje på. WHAT I LOVE: En næsten tom kommode der bare skal fyldes op med nyt/hjemmesyet/brugt tøj.

2 kommentarer:

  1. EJ!!! Hvor er de bare fine. ØV os, at man hverken har en overlocker ... eller evnen til at sy. KH Ida

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak tak :) Er virkeligt også meget taknemlig for at jeg har lært at sy!

      Slet