17.04.2013

Baby strik, babystrik og babystrik

I mit indlæg om ny babystrikke litteratur viste jeg 2 projekter frem som jeg var igang med. De er nu begge strikket færdig. I den lokale genbrugsbutik fandt jeg knapper. 4 kr. for 11 stk. Billigere bliver det bare ikke og de passer perfekt.Men jeg bliver jo rastløs hvis jeg ikke konstant har et strikkeprojekt til at ligge i tasken, så næste projekt babystrik er allerede startet op. Jeg forsøger pt. at få brugt lidt af alt det garn jeg har til at ligge, istedet for at købe alt for meget nyt. Det går sådan set ok (bortset fra de gange hvor jeg liiiige finder fint uld eller bomuldsgarn til billige penge i genbrugsbutikkerne. Sådan noget kan jeg bare ikke sige nej til.) Men derfor er næste projekt også af garn fra gemmerne. Købte en masse lyseblå og lidt hvid jumper wool fra Patons på et loppemarked sidste år. Nu skal det trylles om til en Nordisk sweater til min lille lækkermås. Lyseblå med rent hvidt mønster bliver det. Jeg er stadig rookie ud i det der mønsterstrik, så er spændt på hvordan det vil gå når jeg skal igang med det i det her tynde garn.


WHAT I LOVE: At starte nye strikke projekter op.

2 kommentarer:

  1. Hvor er du bare vild Louise. Kan kun sige, endnu engang, at jeg virkelig ville ønske at jeg ejede bare en brøkdel af dine strikkeevner!! Du er så sej til det!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ihh tak! Det er så vildt med alt det ros herinde. Ved næsten ikke hvad man skal gøre af sig selv :)

      Slet