08.04.2013

Blogtræf #2: Norlie og byKier

Blogtræffet igår var i samarbejde med Norlie og byKier. Susanne, konsulent fra Norlie, startede ud med at fremvise S/S kollektionen og så var der ellers rig mulighed for at mærke og nærstudere de lækre produkter.


Det er virkelig skøn kvalitet og jeg er fuldstændigt pjattet med detaljerne. Desvære er drenge kollektionen lidt for pæn til min smag (og pt. kan skufferne i Vilfreds kommode ikke lukkes, fordi han simpelthen har så meget tøj), så der kom ikke noget med hjem denne gang. Havde jeg til gengæld været mor til en pige, var jeg nok kommet fattig hjem fra den jyske hede. 


Billederne er lånt fra Norlies hjemmeside.

Lone Kier fra byKier præsenterede efterfølgende hendes lækre lækre produkter. Jeg er totalt solgt! Hvis min guldklump kunne gå havde jeg allerede fyldt indkøbskurven. Alt er i skind, alt er i smukt design og der er tænkt på at de skal være gode for børnenes fødder. Kan man bede om mere?Den her sko skal i hvert fald hjem hos os og bo så snart min lille Vilfred har besluttet sig for at han vil op og gå.

WHAT I LOVE: Smukke produkter i lækker kvalitet.

5 kommentarer:

 1. Hej Louise.
  Hyggeligt lige at hilse på dig i søndags. Det er en skøn blog du har. Den vil jeg lige følge lidt med i.
  Det er sjovt, at din dreng hedder Vilfred. Det navn havde vi også oppe og vende og det er ellers ikke et man hører så tit - vi endte så på Ville. Han er forresten begyndt at gå og har allerede bestilt et par støvler fra byKier. De laver virkelig nogle flotte og lækre ting!
  Mange hilsner Julie

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde Julie. Og sjovt at de små drenge så også er ca. lige gamle :) Har heller aldrig mødt nogen der hedder Vilfred, eller Ville for den sags skyld. Også smukt navn btw.
   Forstår så meget godt du har bestilt støvler ved byKier! Er også virkeligt fristende bare at købe nogen nu... Men går jo nok ikke

   Slet
 2. Har det lidt på samme måde som dig - havde jeg haft en pige, havde jeg købt mig fattig :) Og når Dalle B begynder at gå, er vi fluks hos byKier!

  SvarSlet
 3. Jeg har også forelsket mig i de fine byKier sko! Jeg skal også have fat i de små sneaks med stjerne i fersken til Agnes, når hun begynder at gå.. Og tænker at jeg kommer til at bestille derfra fremover. Var virkelig overrasket over hvor lækre de sko/støvler var :)

  /Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Lader til at byKier (og Lone) har smeltet hjertet på mange mor bloggere :) Det bliver nogle top smarte blogger-børn der kommer til at rende rundt i jylland!

   Slet