12.04.2013

Jeg gad godt...

... at hækle et par short. Var idag forbi h & m hvor jeg faldt over de fineste hæklede shorts. Har ledt og ledt efter en opskrift på det store internet, men er ikke rigtigt lykkedes at finde en jeg kunne lide endnu.


Måske jeg bare skal hækle en nederdel i stedet. Men at finde en opskrift jeg kunne lide på en pæn nederdel, var heller ikke nemt. Stødte dog ind i den fransk blog Crochet Plaisir med en hel stribe af hækleopskrifter på søde shorts og nederdele. Min næste udfordring er så at forstå de der opskrifter. Jeg har fået google til at oversætte siden, men mit største problem er at opskrifterne egentligt mere består i tegninger. Jeg aner ikke hvad tegnene betyder og er ikke lige sikker på hvordan man finder ud af det. Men må vel til at google noget mere.

nederdel 1.


WHAT I LOVE: at blive inspireret til nye projekter.

6 kommentarer:

 1. Cirklerne plejer at betyde luftmaske og stregen med en lille streg igennem (ligner et t) stangmaske. Mon den enkelte streg er en fastmaske?

  God fornøjelse :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har lært mig at hækle efter diagrammer med denne her oversigt: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=326602750770845&set=a.326599024104551.70930.314286125335841&type=3&theater
  Kunne det måske hjælpe dig i gang?

  God fornøjelse :-)
  Jonna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg. Er i hvert fald en start. Der mangler lige den enkelte streg og den der omvendte dråbe... Men som Pia forslår er stregen ´jo nok en fastmaske. Mange tak for tippet :)

   Slet
 3. hejsa - så vidt jeg har prøvet så er de dråber - 4 luftmasker som hækles op og så sluttes ned i sammen maske som du startede i - lidt svær at få pænt synes jeg - og den lige streg er fast maske - held og lykke med det - mvh. Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for hjælpen :) Dejligt med alt den hjælpsomhed herinde :)

   Slet