01.05.2013

Strikkeprojekt - nu med biler

Efter den sidste uges strikkerier er jeg nu nået til den udfordrende del af det lyseblå strikkeprojekt: det runde bærestykke med mønster strik. Som sagt er jeg ret ny i det der mønster strik. Eller det vil sige, jeg har forsøgt mig nogle gange efterhånden, men med meget varieret succes. Som regel ender det med at jeg giver op. Det er dog lykkedes mig at strikke en islænder til den lille som blev rigtigt fin.
Indtil videre syntes jeg at resultatet på denne her bliver ok, men kunne uden tvivl være meget pænere. Jeg må jo bare øve mig noget mere.Det værste er at jeg er blevet i tvivl om trøjen måske lige er til den lille side. Jeg strikker ellers konsekvent en størrelse for stor, af frygt for at den lille skal vokse hurtigere end jeg kan strikke. Så ville arbejdet jo være spildt. Men denne størrelse hedder 1-2 år og næste størrelse er en 3 år. Virkede lige lidt voldsomt at skulle strikke en størrelse 3 år til en lille fyr på 15 måneder, da jeg sad der og skulle til at slå masker op. Krydser lige fingre for at det bare er mit øjemål den er galt med i det her tilfælde.

WHAT I LOVE: Tanken om hvor lidt monterings arbejde der er i den her model.

1 kommentar: