10.01.2013

Ups...

Projekt Upcycling January er for mit vedkommende allerede smuttet lidt. Måtte jo ikke købe nye materialer... Min dårlige undskyldning er at  det jo er købt i genneren og så tæller det ikke helt... Det er jo ikke nyt... 

Hvad der kom med mig hjem var:
Et blåt betræk af en art - gemmer det nok til et par yndige pige bukser (ja jeg er allerede ved at opbygge et lille lager af fine pigestoffer til hvis jeg nu engang skulle være så heldig at få en pige)

En brun rest - faldt bare for det.

Et stykke uld med hanefjedsmønster - måske bukser til lillemanden...?

Total lækker retrodug - Så lang og så bred at der kan blive til mange fine børnekjoler.


Den første retro kjole er allerede blevet klippet og syet af dugen. Håber Kamillas piger får glæde af den.


WHAT I LOVE: at nogens kasserede dug kan blive til guld for andre.

2 kommentarer:

 1. He he ... Kender det godt. Er også med i upcycling january og havde egentligt lovet mig selv at jeg overhovedet ikke måtte købe nyt i et helt år ( tsk! ) men med et par ups'ere på vejen er jeg også godt på vej. For øvrigt er det en fin blog du har og jeg melder mig som fast læser ;-)
  Emilie

  SvarSlet
  Svar
  1. Har også leget med tanken om ikke at købe noget nyt et helt år, men jeg kender bare mig selv for godt til at vide at min rygrad bliver ikke eksisterende så snart jeg spotter et godt kup.
   Og velkommen til :)

   Slet