11.05.2013

Hæklet kanin med broderet ansigt

Det er ved at være ret længe siden at jeg hæklede den her kanin efter denne opskrift. Siden da har den bare ligget ansigtsløs i en kasse i krea-værelset. Den anden dag fandt jeg lidt sort broderigarn til 1 kr. i genbrugsbutikken og kom i tanke om kaninen. Nu var det vist på tide at den fik sin egen personlighed.WHAT I LOVE: Når gamle og glemte projekter bliver fundet frem og afsluttet.

5 kommentarer:

 1. Den er sød - skønt når de små hæklerier for liv!

  SvarSlet
 2. Ej, hvor er den fin :) Er det svært at brodere ansigtet? Jeg har rigtig meget lyst til at hækle en lille fyr (aner ikke lige hvilken slags fyr, men nok en ret firkantet og langbenet én), og det ville da være fint med sådan et ansigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det syntes jeg egentlig ikke det var... Læste et sted at det med at brodere er ligesom at tegne med nål og tråd, så var lidt det jeg havde i mente da jeg kastede mig ud i det. Jeg sys det svære var hvordan man lige skulle hæfte enderne... Men ja, det giver altså et fint udtryk når ansigtet er broderet 😊

   Slet
 3. Players will make a mandatory Ante wager and elective bonus wagers occasion 카지노사이트 that they} need. Each participant and the dealer will obtain seven cards. Upon inspecting their cards, the gamers can fold and give up the Ante, or they'll elect to call the dealer. The call wager is equal to as} the Ante wager for hands that include flushes of 4-cards or less. If the participant has a 5-card flush the decision wager is 2 instances the Ante.

  SvarSlet