08.05.2013

Resultat af første strikkeføljeton

Så er den blå sweater færdig og klar til brug. Jeg kan uden tvivl godt bruge noget mere øvelse i det der mønsterstrik, men jeg er nu ret så godt tilfreds med resultatet af denne her. Bilerne var sværrest at lave da der er så langt imellem farve skiftene, så jeg skulle virkeligt have tungen lige i munden for ikke at komme til at stramme garnet for meget eller for lidt.Jeg var bange for at den måske var blevet for lille, men den viste sig heldigvis at passe ham rigtigt godt. Samtidig fik han også lige afprøvet de nye shorts. Ih de er også rigtigt fine på og med god plads til at vokse.WHAT I LOVE: Baby i rent hjemmestrik/hjemmesyet outfit.

2 kommentarer:

 1. Aj, du er god, Louise! Mønsterstrik er virkelig en utopi for mig, og jeg er helt vild med detaljerigdommen på de små lækre shorts.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Skal helt sikkert også strikke noget mere med mønsterstrik.
   Tog også det meste af en dag at sy de der shorts, men de var sjove at sy 😊

   Slet