14.01.2013

Islænder i genbrugsgarn

Nu er mit rombe projekt jo afsluttet som ellers var det jeg sad med i hænderne foran tv'et. Så nu mangler jeg et nyt "tv-projekt". Jeg bliver virkeligt rastløs hvis jeg skal sidde foran fjernsynet uden noget arbejde i hænderne. 
Jeg fik da nogle dage til at gå med en islænder til lillemanden. I november måned fandt jeg noget gråt og sort uldgarn i en genbrugsbutik, har bare manglet en opskrift der passede til. Så er det jo godt man har google, for jeg fandt en opskrift på den helt rigtige islænder i lige det garn jeg havde købt: Léttlopi. Hvad bedre var at det antal nøgler jeg havde lige passede med hvad der skulle bruges. Hvor heldig er det tilladt at være? (Det viser sig så at de to af nøglerne er en noget tykkere kvalitet end resten, så helt så heldig var jeg alligevel ikke, men jeg tror lillemand er ligeglad). Opskriften er fra en islandsk side men er heldigvis på engelsk.


Tror jeg skal strikke en mere. Jeg er ellers ret meget nybegynder i det der med at strikke mønster i farver. Maskerne bliver som regel meget ujævne og trådene bagpå bliver enten for stramme eller løse. Men det gik egentligt ok i den her model og så var den sjov at strikke.

WHAT I LOVE: Islændere.

1 kommentar:

  1. Prøv at læse om dominans og hvordan trådene skal ligge over Venstre hånds fingre ved strik med to/flere farver. Det hjalpmig meget til at strikke jævnt

    SvarSlet