21.05.2013

Stripes it is

Efter lange overvejelser og et par mindre vellykkede prøver, strikker jeg nu striber på livet løs. Nogle gange er det bare skønt med et projekt der ikke skal tænkes så meget til. Man kan bare slå hjernen fra og strikke derudaf foran fjerneren, i bilen eller hvor man nu sidder med sit strikketøj.


Ønsket om en ny pude med trekanter på sidder dog stadig i mig. Går lige og tænker på noget strikket med store trekanter. Eller måske jeg skulle få hæklet den pude med trekanter jeg tidligere har gået og drømt om.

WHAT I LOVE: Afslappende strik i sofaen efter en lang dag.

2 kommentarer:

  1. Dejlige strømper man kan se i baggrunden - har du selv strikket dem?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak 😊 men det har jeg ikke. Er vist et par jeg engang købte i Rema 1000

      Slet