16.11.2012

Genbrugsfund i farvetemaer

Igår var jeg på genbrugsjagt med den gode veninde Maria. Efter besøg i 3 genbrugsbutikker kunne jeg hjembringe disse fund. Og så oven i købet i et lille farvetema kunne jeg konstatere.

Blå tallerkener: 3 dybe tallerkener og en flad, alle i blå selvfølgelig, er flyttet ind i min køkkenskuffe.


Gule bøger: Den lille kan glæde sig til at kigge på en masse fine tegninger af dyr i Komma's store dyrebog. Bogen minder mig om to søde små unger, Allan og Dorti, som jeg passede for mange år siden. De ville altid have mig til at tegne dyre-tegninger til dem og de havde denne bog som jeg kiggede efter. Apropos dyr, så skal der også læses højt om Peter Pedals eventyr.


Rødt børnetøj: Retro fløjls jakke fra det britiske børnetøjsfirma Adams og en skøn natdragt som på trods af de hvide striber minder mig om Lucky Luke i hans røde long johns.


Grønt garn: og lidt lyserød fik også sneget sig ind her. Billigt bomuldsgarn kan man aldrig få for meget af i min verden. Mon ikke også man kan finde på noget at bruge et nøgle grøn uldgarn til?


Grå uld: En god pose med Islandsk uldgarn kom også med mig hjem. Når engang det der tæppe projekt er overstået skal der vist strikkes en islandsk sweater til lille manden.


Ja det var en ordentlig omgang, men har bare svært ved at beherske mig når jeg træder ind i en genbrugsbutik. 

ROMBE UPDATE: 78 down 92 to go.

WHAT I LOVE: Genbrug der vækker minder.

3 kommentarer:

 1. Åh nogen fine genbrugsfund. Især det grå uldgarn ser ud til at være et kup:) skønt!

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Yep! Man finder vist ikke 5 nøgler uldgarn til 39 kr så mange andre steder :)

   Slet
 2. Årh jo og så er den øverste tallerken i stakken virkelig fin!

  SvarSlet