21.11.2012

Strikket elefanthue #1

Da babys første strikkede elefanthue ikke fungerede helt optimalt, forsøger jeg nu selv at komme frem til et bedre resultat. Så kan den måske også komme til at se ud som jeg havde tænkt i første omgang. Version 1 er ok, men skal have gjort den lidt mindre i halsen næste gang. Tror i det hele taget ikke det ville gøre noget hvis den blev en smule mindre. Til gengæld er jeg fuldt ud tilfreds med den lille spids den får. Var lige præcist sådan noget jeg havde tænkt mig da jeg først begyndte at lede efter en opskrift. Den er strikket af uld fra mit lager, tror det er noget jeg engang har købt i en genbrugsbutik. Har endnu engang problemet med at der ikke er nogen bandarole på nøglet.

Indtilvidere ser opskriften ud som følger:

Strikkefasthed: 26 m * 23 p = 10 * 10 cm i rib
Pinde: Jumperpind nr. 5

Slå 94 masker op på p nr. 5. Strik 19 cm rib (2 ret, 2 vrang). Luk herefter af for de første 14 m og de sidste 14 m. Strik 2 p med en ny farve over de resterende 66 m. Luk de sidste 66 m af. Sy sammen midt bag og midt for.

Håber min lille opskrift er til at forstå, ellers er du velkommen til at kontakte mig. Hvis du bruger min opskrift må du meget gerne linke til mig. Jeg linker gerne tilbage. Er altid sjovt at se de forskellige udgaver blogfolket lægger op. Jeg skal nok komme med en opdateret version hvis jeg får taget mig sammen til at fabrikere version 2.

ROMBE UPDATE: 110 down 60 to go.

WHAT I LOVE: Udfordringen ved en model på 9 mdr. og 21 dage.

2 kommentarer:

 1. Wauw, det lyder nemt og enkelt - og det var lige sådan en med "tut" bag, som jeg ledte efter. Går i gang med at strikke en til min datter på 1½ med det samme - jeg kan lige fortælle, hvordan resultatet er blevet :-) Men på forhånd tak :-)
  Venlig hilsen Anika, glad strikker ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig rigtig nem og lige til at gå til. Din lille pige skal nok blive rigtig fin den :) Glæder mig til at høre om resultatet :) Og velbekomme.

   Slet