05.11.2012

Mount Yarn

Postmanden kom forbi med en kæmpe pakke fra Yarnfreak idag. Har ventet spændt siden jeg bestilte den i fredags. Den indeholdt nemlig et mindre bjerg af lækkert uldgarn til mit næste store hækleprojekt. Jeg skal igang med Pernilles smukke tæppe. Manden i huset har siden sin barndom været ret glad for mønsteret og jeg er bare glad for neon kanten og for at hækle. Match made in heaven. Nu kan jeg i hvert fald ikke være i tvivl om hvad jeg skal hækle det næste lange stykke tid. 170 romber skal igennem hæklenålen. Jeg prøver nu at hækle den på en nål 6,5 som Pernille skriver at hun ville gøre hvis hun skulle hækle tæppet igen. 


Faldt pladask for det fine ræve stof og måtte bukke under for min konstante trang til at købe nyt stof. Så købte lige et par meter. Indtilvidere er det blevet forvandlet til en lille pose til Rombe projektet, så nu er der styr på garnet når det skal med i tasken.


Med i pakken fra Yarnfreak var også en af Pip Lincolne's fine bøger (måtte jo lige udnytte at der var #1 gratis fragt #2 halv pris). Kunne virkeligt købe mig fattig i krea bøger, og der er bare så mange gode hos Yarnfreak. Elsker bare at sidde og kigge på billeder og få ideer til hvad der skal laves i fremtiden! Men der kommer jo både jul og fødselsdag inden for en overskuelig fremtid, så må jo prøve at styre købetrangen og skrive dem på ønskesedlen istedet.


Elsker altså den der kat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar