04.11.2012

En stjerne lys idé

Lige siden det der projekt baby værelse begyndte har jeg ledt med lys og lygte (hø hø) efter en lofts lampe som var #1 Børneværelses agtig #2 I min smag #3 Til at komme til for menneskepenge. Da det ikke kunne lade sig gøre måtte jeg jo igang med at bruge pæren for at finde ud af hvad jeg så skulle gøre. Det resulterede i denne lyse idé. ;) Det er en nem måde at få sin egen helt unikke og personlige lampe. Jeg købte bare en rispapir lampe og noget blåt karton. Klippede en stak stjerne ud af kartonnet og klistrede dem på lampen med noget almindeligt papir lim. Færdig done og ta da! 


Der er endda også komme lys i.


Der er jo mange  muligheder for at lave sin egen personlige lampe med en papirs lampe. Jeg havde længe overvejet om der skulle males på den eller om der skulle foregå noget med garn. Se f.eks. lige Mariannes fine Dig&Mig lampe, Martha Stewarts Flower beauties eller de her malede lamper hos Ditte. Eller også kan du bare gå på google og søge efter DIY paper lamp. Hold op der er mange flotte! Sidder lige og overvejer om ikke mon vi mangler flere lamper herhjemme...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar