11.11.2012

Appelsiiiiiin

Måske er jeg på vej til at blive lidt bidt af de der cupcakes.... Syntes i hvert fald at de er ret hyggelige at bage og pynte. Jeg har endda investeret i en sprøjtepose med fancy tyller til som lige skulle afprøves idag. Nu skal jeg bare lige finde ud af hvordan jeg undgår at svine som et børnehavebarn når jeg forsøger at fylde den. Og så lige øve mig lidt i at få noget pænt ud af den. De fine papirsforme er købt i Imerco.Det blev til appelsin cupcakes med kakao frosting. Yum yum!

ROMBE UPDATE: 50 down 120 to go.

WHAT I LOVE: Cupcakes i min mave.

2 kommentarer:

 1. Uhm de ser gode ud.

  Har lige opdaget din blog, her var der meget fint. Du er godt nok dygtig med dine hænder, så her kommer jeg helt sikkert tilbage.

  Kh
  Kathrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Og dejligt du vil kigge med.

   Slet