06.10.2012

Et E for...

Den 26. til 28. oktober er der Kreative Dage i Fredericia. I mange år har jeg drømt om at deltage, men har altid været forhindret. Sidste år havde jeg ryddet kalenderen for at være sikker på at kunne komme med. Da weekenden så endeligt kom, havde jeg for mange plukkeveer og min jordmoder anbefalede mig at ligge på langs HELE weekenden. I år er der ingen graviditet der skal stoppe mig! Nu skal jeg altså se hvad det der Kreative Dage er for noget. Og jeg glæder mig!
Hvis du også skal til Kreative Dage kan du prøve lykken og se om du kan vinde billetter hos Tina Dalbøge. Tina Dalbøge står også for en stand kaldet "BLOGGERS CORNER" hvor bloggere m.fl. kan mødes irl. Hun har spurgt om hjælp til udsmykningen og jeg har meldt mig til at lave et e/E. Går lige og summer lidt over hvordan det skal dekorers. P.t. overvejer jeg noget strik/hæklet eller noget med perler. Hælder mest til det med perler...
Indtil videre kan i se et navneskilt jeg tidligere har lavet. Bogstaverne er 15 cm høje og er skåret ud af en papkasse og efterfølgende pyntet med gavepapir/plastikpose/bånd/garn.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar