23.10.2012

Amok i grydelapper

På hendes blog Lutter Idyl har Jeanette delt sin opskrift på de fineste grydelapper. Og apropos udskiftning i køkkenet, så er mine gamle grydelapper nogle jeg for mange år siden hæklede i sort og gift-grøn med dødningehoveder på.. Det har vist længe været på tide med en udskiftning der. Derfor er jeg gået amok med hæklenålen og har på nuværende tidspunkt hæklet 5 stk fordi #1 De er dejligt afslappende at hækle #2 Det er sjovt at se hvor forskelligt udtrykket bliver alt efter hvilke farver man vælger #3 Jeg får brugt lidt rester (men kunne alligevel ikke lade være med lige at købe et par nye farver også...) #4 Kan man overhovedet få for mange grydelapper? 
Her er de færdige, resten mangler jeg stadig at hækle sammen, kunne bare ikke vente med at vise det foreløbige resultat frem.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar