Amok i grydelapper

23/10/2012

Amok i grydelapper

På hendes blog Lutter Idyl har Jeanette delt sin opskrift på de fineste grydelapper. Og apropos udskiftning i køkkenet, så er mine gamle grydelapper nogle jeg for mange år siden hæklede i sort og gift-grøn med dødningehoveder på.. Det har vist længe været på tide med en udskiftning der. Derfor er jeg gået amok med hæklenålen og har på nuværende tidspunkt hæklet 5 stk fordi #1 De er dejligt afslappende at hækle #2 Det er sjovt at se hvor forskelligt udtrykket bliver alt efter hvilke farver man vælger #3 Jeg får brugt lidt rester (men kunne alligevel ikke lade være med lige at købe et par nye farver også...) #4 Kan man overhovedet få for mange grydelapper? 
Her er de færdige, resten mangler jeg stadig at hækle sammen, kunne bare ikke vente med at vise det foreløbige resultat frem.
Etiketter: , ,

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start