02.10.2012

Brune striber

Et nyt strikke projekt har set dagens lys. I sommers købte jeg en hel del Isager garn og nu er det vist på tide at få det på pindene. Så i weekenden fandt jeg min bedstemors gamle garnvinde og opruller (? går lige op for mig at jeg faktisk ikke ved hvad sådan en hedder... Nogen der kan hjælpe?) frem. 


Samtidig med garnet købte jeg dette strikkehæfte med babystrik og jeg har taget udgangspunkt i en bluse derfra, dog med et par ændringer.

 


Og så opdagede jeg lige at de havde masking tape i Søstrene Grene. I neon farver oven i købet. 4 ruller mere til samlingen...


4 kommentarer:

 1. Dejligt at se at "mine" søstrene/neon ruller har fundet vej ned i din indkøbskurv :)

  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er ret så begejstret for dem! Livet er bare lidt sjovere med et skattekammer som Søstrene Grene :)

   Slet
 2. Jeg mener at det er et krydsnøgleapparat :-)hvis du googler det ord kommer der ihvertfald en masse billeder der ligner dit :-) og jeg er iøvrigt ret glad for det jeg har - nøglerne bliver så fine synes jeg :-) Hvor køber du isager garnet i de store "vinder" eller fed eller hvad det hedder?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for svaret :) Det er faktisk en af de første gange jeg bruger den. Og ja, det giver virkeligt nogle fine nøgler :)
   Isager garnet købte jeg i sommers da vi var i sommerhus i Tversted. På en tankstation, i det der nok tidligere har været den tilhørende kiosk, lå der et lille Isager garnudsalg med restgarner. Kan ikke huske hvor meget jeg måtte af med pr. nøgle, men det var i hvert fald billigt :)

   Slet