04.08.2013

Trekant-pude fiks og færdig

Mine projekter strander ofte ved monterings-arbejdet. Men har bare glædet mig så meget til at sætte min trekantpude i sofaen, så denne gang var det lidt nemmere at motivere sig selv til at få det gjort. Når jeg nu var igang, blev der også lige monteret og isyet lynlås i min stribede pude. Mangler dog stadig fyldet til den stribede. Monterings-puden her har jeg købt i en genbrugsbutik. Lynlåsen er syet på i hånden med resterne af garnet. Var spændt på hvordan det ville være at få den tykke nål igennem lynlåsen, men der var ingen problemer. Nålen smuttede nemt igennem, og det endelige resultat blev fint.UPDATE: Jeg har lavet en opskrift på trekant puden.

WHAT I LOVE: Følelsen af at være rigtig godt tilfreds med resultatet af ens arbejde.

3 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte, dine 'trekantede' puder ;-) var det muligt at få at vide hvor jeg kan finde opskriften, for sådan et par stykker ville jeg da gerne i gang med ;-)

  SvarSlet
 2. Evt hvor jeg kan købe opskriften, og hvad den hedder ;-) mvh ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har desværre ingen opskrift. Forsøgte mig bare frem. Men strikkede den i to baner og syede dem sammen bagefter. Mener jeg skiftede farve på hver ret pind og hver tredje vrangpind.

   Slet