12.08.2013

Knappejagten er skudt igang

Mit feriestrikkeri er dette år blevet til en morfar-cardigan til min lille smuksak. Opskriften er fra "Babystrik på pinde 3". Her har jeg strikket den i 8/4 bomuldsgarn fra Stof og stil, dog på pind 2,5 for at få strikkefastheden til at stemme.
Nu mangler der kun knapper. Mit knappelager er desværre ved at være lidt slunken, så kunne ikke lige finde nogen der passede til cardiganen. Derfor går den vilde knappejagt nu igang. Håber jeg kan finde 5 fine knapper i en af de lokale genbrugsbutikker. Gerne i noget træ-agtigt, eller en farve derhen af. Syntes det er en skam at købe nyt til sådan et projekt her, når nu der findes så meget fint brugt derude. Når jeg nu alligevel skal ud og finde knapper til den her cardigan, kan det jo være man også skulle købe lidt ekstra... Bare lige til at fylde lidt op i knappeæsken igen.. Det er jo altid rart at have lidt at vælge imellem derhjemme.


Min lille kreablog er også blevet nævnt på det store internet igen. Denne gang i en DIY hjemmeside-guide på Femina.dk. Elsker at være krea og elsker at andre også kan blive inspireret af de ting jeg smider op her.

WHAT I LOVE: En god undskyldning for at gå i genneren.

2 kommentarer:

 1. Den er godt nok fin. :) så dig på Femina, du må da være ved at revne af stolthed! Mht. knapper så sig til, hvis du ikke kan finde nogle.. Jeg har en masse som jeg nok ikke får brugt, så det kan da være der er nogle perfekte til dig der, men det kommer også an på, hvilken størrelse det skal være...

  Klem Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg bestemt også! Føles helt surrealistisk at se se sin blog på den liste.
   Tusind tak for tilbuddet om knapper. Det vil jeg lige huske på 😊 Der skal jo heller ikke gå alt for længe inden der kommer knapper i. Den lille vokser jo bare så stærkt.

   Slet