20.08.2013

Baby- og børnestrik på pinde 3½-4

Jubii! Nyt til mit strikke-bibliotek. Det er virkeligt noget der kan gøre mig glad (som jeg måske har nævnt før). Har ventet spændt på Lene Holme Samsøes bøger: Babystrik på pinde 3½-4 og Børnestrik på pinde 3½-4 lige siden jeg hørte en fugl pippe om at de var på vej. Og jeg er bestemt ikke blevet skuffet! Der er bare så mange skønne modeller i. At Lene Holme Samsøe nu også kommer med en bog med børnestrik, passer helt perfekt. Den lille herhjemme bliver jo ikke ved med at være under 2 år.


Rajas ragland er en af mine favoritter. Elsker det fine mønster og den lille grå lomme sætter lige prikken over i'et. Den skal helt sikker på mine pinde på et tidspunkt.


Nå men jeg har jo en svaghed for gode tilbud. Og specielt når det kommer til garn og andet krea udstyr. Så da jeg opdagede at der var udsalg på Soft merino ulden hos Garn.dk, røg der lige et par spoler i kurven også. Ih så fint det garn ser ud altså. Ved ikke helt hvad der skal strikkes af det endnu, men glæder mig til at strikke i det!


WHAT I LOVE: Når Postmand Per kommer med nyt krea-gejl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar