18.08.2013

Indlæg nr. 100 = Give away

Det nærmer sig årsdagen for mit første indlæg her på bloggen. Samtidig er dette indlæg nummer 100 i rækken OG strik bed elsk har passeret de 100 følgere på bloglovin. Det ene, det andet og det tredje skal jo næsten fejres. Hvorfor ikke gøre det med en give away?
Personligt er jeg mest til de hjemmelavede give aways, så det skal det her selvfølgelig også være. Den heldige vinder modtager derfor et af mine hjemmesyede hagesmække med nisser og dådyr på (det havde måske været mere passende med en strikket give away. Men tiden har ikke rigtigt været dertil, så sådan en må komme senere).Alt du skal gøre for at deltage er at lægge en lille kommentar til dette indlæg inden søndag d. 24. august kl. 12.

WHAT I LOVE: Give aways.

5 kommentarer:

 1. Stort TILLYKKE søde Louise, hvor er det stort du allerede har haft bloggen i knap et år og samtidig har haft 100 indlæg. Du er så sej :-) !

  SvarSlet
 2. Ih, fornemt med en fejringsgiveaway! Glæder mig til de næste 100 indlæg.

  SvarSlet
 3. Hip hurra for Boligliv der reklamerer med din blog. Det er skønt at finde nye inspirerende blogs.
  Jeg vil gerne deltage og håber på at vinde denne fiiiine hagesmæk.

  SvarSlet
 4. Ih da da, jeg kommer da alt for sent. Men sikke en super fin smække.
  Nu har jeg tilmeldt mig din log via Bloglovin -Så er klar en anden god gang;-)
  Kh Jonna
  PS god blogtitel:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ærgeligt, der var jo ellers gode vinder chancer 😊 dejligt du vil før med. Og tak. Var ellers også virkelig udfordret på det med at finde et navn til bloggen

   Slet