14.08.2013

Pude #3 - Circle edition

I min sommerferie har jeg (suprise!) været i et par genbrugsbutikker. Var så heldig at falde over 2 runde puder. Har længe gået og planlagt at mit næste pudeprojekt skulle være den runde hæklede version fra Lutter idyl. Så det kunne næsten ikke passe bedre. De var endda i to størrelser. Men jeg kan jo ikke vælge, så endte med at tage begge puder med. Så nu tænker jeg at der både kan blive en til sofaen og en til den lilles værelse. Tænker at den store skal have plads i sofaen, og så må den lille pynte på børneværelset.
Næste skridt er så at komme frem til en farve-kombi. Åh alle de beslutninger. Heldigvis er der to sider på sådan en pude, så måske jeg laver to forskellige farve-kombier.


WHAT I LOVE: Når man finder det man lige står og mangler i genbrugsbutikken.

2 kommentarer:

  1. Det ser godt ud! Lækre farver du har at vælge imellem :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er rart at have lidt at vælge imellem 😊

      Slet