12.07.2013

Hagesmække produktion

I et forsøg på rent faktisk at få brugt lidt af alt det stof der ligger på lageret, har jeg de sidste par dage fået klippet til en hel del hagesmække. Hvis der skal blive ved med at være plads til nyt, må der jo ryddes lidt ud engang imellem. Desværre er jeg bare meget bedre til at fylde op end til at rydde ud. 

Første hagesmæk er syet helt færdig. Mangler bare noget velcro til de andre. Må forsøge at bevæge mig ned i Stof2000 igen, uden at blive fristet af andet. Det søde dådyr voksdug der er brugt her købte jeg i Børnenes Magasin i Aarhus for et halvt års tid siden. Nu glæder jeg mig til at kigge på det hver gang den lille skal spise.Apropos Børnenes Magasin så fik jeg den fineste service derinde i onsdags. Elsker at handle sådan et sted! Man får lyst til at købe noget mere, bare fordi de har fortjent det når de er så søde!

Med mig hjem fra butikken kom lidt pænt at kigge på til Vilfreds værelse. Nu hænger papirsboldene og pynter over hans seng.
WHAT I LOVE: God service.

2 kommentarer:

  1. Den er da bare blevet rigtig fin! Jeg kan godt forstå, at du er vild med printet.
    God weekend!

    SvarSlet