23.07.2013

Oprydning i opmagasineret gods

En del af ferien bliver brugt på at rydde lidt op i noget af alt det gamle ragelse vi har opmagasineret hos mandens mormor og morfar. Det meste skal bare kyles direkte ud. Jeg besidder en lidt slem samlermani. Eller, har i hvert fald bare haft utroligt svært ved at smide ting ud. Også selvom det ikke er blevet brugt i 10 år. Af en eller anden grund er jeg altid bange for engang at kunne bruge tingene igen, og dermed vil fortryde at have smidt det ud. Men jeg forsøger at sige til mig selv at hvis det endeligt skulle komme dertil, så må der jo bare købes noget nyt. Det er jo også lidt fjollet at have så mange ting til at ligge pakket ned, som man aldrig får brugt igen. Man glemmer jo alligevel hvad man har når det ligger gemt væk på et loft.

I mormor og morfars gemmer dukkede der nu også lidt gode sager op, som skal med hjem og have en kærlig hånd. En urtepotte til haven, en vinballon, en gammel olielampe i fin grøn farve og en gammel teaktræs hylde. Hylden havde engang en makker, dengang de begge hang i mormor og morfarens soveværelse. Makkeren dukkede desværre aldrig op. 
 
Efter de her dage har jeg været så god til at smide ud at der er kommet blod på tanden. Måske der kunne blive ryddet lidt ud derhjemme på vores eget loft. Måske endda også få lidt orden på krea lagret (ønsketænkning!)
 
WHAT I LOVE: At eje lidt mindre ragelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar