15.07.2013

Cowboyshorts for free

I weekenden fik jeg syet et par cowboyshorts til den lille med elastik i taljen. Desværre er de blevet lige små nok. De er for besværlige at få op over de lækre baby lår. Så hvis der er nogen derude der kender en baby som godt kunne bruge et par cowboyshorts her i sommervarmen, så giver jeg dette par væk, all for free. Jeg vil tro at de kan passe en baby i ca. strørrelse 80 eller noget i den stil. De kan i hvert fald strækkes til 45 cm i taljen. Det gælder først til mølle princippet, så den første der skriver en kommentar til indlægget, her på bloggen, bliver den heldige ejer.
Der er et par små skønhedsfejl, men måske er det mest bare mig der ser dem. Tænker at jeg nok syr dem op igen til den lille, bare med gylp og knap i så han rent faktisk kan få dem på uden at skulle skrues ned i dem.

WHAT I LOVE: Tanken om at mit arbejde måske ikke er spildt alligevel.

2 kommentarer:

 1. Det vil jeg da mægtigt gerne :-) Så kan jeg måske samtidigt lure opskriften af!

  Kan det passe, jeg er den første...??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke! De er dine :) Jeg Kan sende dig en kopi af mønsteret med. Send mig en mail med din adresse, så sender jeg det afsted engang i denne uge.

   Slet