10.07.2013

Yndlings hipster baby shorts

Vi nyder solen og ferien. Fantastisk at de to kommer samtidig. Vilfred elsker også at bruge hele dagen ude. Gerne i sandkassen eller med noget vanspjakseri. Med ferien har der været tid til at sy endnu et par nye shorts. Er så glad for dette brune mønstrede stof fra genneren og kombineret med de neon gule "stikninger" er der kommet et par yndlings-shorts ud af det. Mønsteret har jeg konstrueret med inspiration fra et par Molo badeshorts. Det brune stof er ikke særligt strækbart, men han kan sagtens få dem på alligevel selvom modellen er rimeligt slim. Desværre er overlocksømmene ikke blevet så gode, så skridtsømmene skal lige have en ekstra tur i symaskinen.


Cowboyjakken er et genbrugskup til hele 15 kroner.
"Mor skal lige have et billede af numsen Vilfred" står jeg og siger midt på gaden i Aarhus. Samtidig går en mand forbi og kigger mærkeligt på mig. Jeg er allerede ved at blive den pinlige mor kan jeg mærke.
Det er virkeligt svært at vælge imellem billederne når den lille er på dem. Hvordan skal man da også kunne vælge imellem lækkermås og lækkermås?

WHAT I LOVE: Små lækre baby-ben.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar