06.07.2013

En teenage-drøm går i opfyldelse

Suprise! Jeg har købt lopper:

Siden jeg var teenager har jeg drømt om sådan et skab her. Så da jeg faldt over hele 5 stk. i den lokale genbrugsbutik måtte der jo et med hjem. Har godt nok ikke rigtigt plads til det lige nu, så for tiden bor den i carpoten. Så går lige og overvejer hvordan vi kan finde plads til mit fund i huset.
Endeligt har jeg været et smut forbi Brugtvareterminalen i Viby J sammen med en god veninde. Nøj hvor var der meget. Alt undtagen marmor tror jeg. Men de ved så også godt hvad de skal tage for varerne, så det var ikke alt jeg forelskede mig i der kom med hjem. Lidt nærig er man vel.

Den lille har fået hele verden. Den blå kugle pynter så fint på hans værelse og glæder mig til vi sammen skal sidde og studere den.Var også så heldig at finde dette store fine Bjørn wiinblad fad. Så bliver man glad.


Og ja, flere blå tallerkener til samlingen.


WHAT I LOVE. Genbrugsjagt med en skøn veninde.

2 kommentarer:

  1. Fede skabe! Sådan et eller to har jeg også altid ønsket mig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. Er også bare jublende glad for mit fund. Det gør det bare endnu federe at den er slidt

      Slet