04.12.2012

Stjerneranke og saksenisser

Hvordan kan man eje 4-5 sakse og alligevel kun finde den dårligste? For mig er sakse bare sådan noget der på mystisk vis forsvinder når man skal bruge dem. Har overvejet om det kan have noget at gøre med at jeg sjældent får lagt ting på plads efter brug. Jeg kom dog frem til at det var mere sandsynligt at det var julenissen der har været på spil herhjemme. 
Det lykkedes mig da alligevel at få klippet en stak stjerner i noget fint kraftigt koksgrå karton med glimmer i. Efterfølgende har jeg syet dem sammen med neongul tråd på symaskinen. Da de skulle sys sammen irriterede jeg mig lidt over at jeg ikke havde lavet dem seks-takket så jeg kunne sy lige igennem takkerne, men når jeg sidder og kigger på dem nu, så gør det egentligt ikke noget at de ikke er symmetriske.


Spejlet er en gammel skabsdør som sad i et skab jeg desværre var nødt til at smide ud da der var gået orm i. Heldigvis er døren stadig ormefri og det ser nu lidt sjovt ud at have en dør til at hænge på væggen. Hvis jeg selv skal sige det, så syntes jeg også at døren er det perfekte sted at stille min lille træby fra Fabechs Fabrik. Købte dem egentligt til lillemanden at lege med når han bliver størrer... Men nu tror jeg aldrig han bliver stor nok til at lege med dem... Hans mor er blevet lidt for glad for dem.

ROMBE UPDATE: Er kommet frem til at jeg vist skal sy ca. 8 rækker af 5½ "firkanter" sammen som så efterfølgende skal sys sammen. P.t. er jeg begyndt på den anden række firkanter.

WHAT I LOVE: Smukke fund i blogland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar