07.12.2012

Kom fødselsdag, kom kage kom GAVER!

Det er noget helt særligt at fylde 1 år og jeg er så heldig at kende en kær lille gut som idag kan fejre sin første fødselsdag. Og så er det jo heldigt at jeg er sådan en der ELSKER at give gaver fordi #1 Andre bliver glade. #2 Jeg får mulighed for at pakke pænt ind (og her skal det altså helst være en firkantet pakke. Hvis gaven ikke er firkantet, så har jeg et helt arsenal af gamle æsker som mine gaver kan blive proppet i).


Inde i pakken lå denne hagesmæk som jeg hæklede helt i starten af min barsel. Jeg har hæklet pænt mange af dem for jeg er ikke særligt god til at sidde ned uden at bruge mine hænder, og når man ammer, så sidder man ret meget ned. 


De fleste hagesmække er taget i brug eller givet væk, men har stadig en lille bunke liggende. Nogle af dem mangler stadig at få syet en knap i. Men kommer vel til det før eller siden.

ROMBE UPDATE: 5. række ud af de 8 er næsten syet sammen.

WHAT I LOVE: At jeg skal give gaver igen imorgen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar