21.12.2012

Enden nærmer sig

Både på år 2012 og mit rombe projekt (verdens ende udeblev dog i denne omgang. Hurra.). Nu begynder det at ligne et tæppe. Der bliver heller ikke rigtigt arbejdet på andet for tiden. Jeg er fuldstændig færdig med at hækle hele og halve og kvarte romber. Ved ikke hvordan jeg i starten kom frem til at der skulle sys 8 rækker, for nu er det endt med 10 rækker der skal sys sammen og derefter skal der lige hæftes en milliard ender (man må jo tage det sure med det søde). Når først jeg skal i gang med neon garnet, så er jeg seriøst ved at være færdig.

 
 
 
WHAT I LOVE: At glæde sig til at se det færdige resultat af et langt projekt.
 

2 kommentarer:

 1. Wauw altså - hvor har du fundet en opskrift mon?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det er Pernille der står bag opskriften på det fantastiske tæppe. Det er ret simpelt men ser bare knaldhamrende godt ud
   http://pescno.blogspot.dk/2012/09/hklet-tppe.html

   Slet