06.12.2012

Jake the snake

I mit første indlæg på bloggen fremviste jeg den slange som jeg dengang strikkede på. Den har sådan set været færdig længe, så nu er det vist på tide at den kommer på nettet som færdig slange. Eller det vil sige... den har stadig ingen øjne, så I får den blinde udgave (desuden er knapper og babyer en dårlig kombo). Den er strikket af diverse garnrester fra mit "stash". Opskriften skrev jeg også ned, og hvis jeg engang finder den igen, så skal jeg nok lægge den op.


ROMBE UPDATE: Er begyndt at sy den 5. række ud af 8 sammen. Uhh det ser flot ud når man lægger dem op ved siden af hinanden.

WHAT I LOVE: At få brugt mine rester på noget.

5 kommentarer:

 1. Hold kæft det er en laber slange! Jeg kan desværre ikke strikke, men den kunne sikkert også være fin at hækle eller måske endda hakke!

  Du er eddermame hurtigt med det tæppe.. Har du taget tid på, hvor hurtigt du kan hækle en rombe? :)

  Klem Pernille//PESCNO

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille :) Den vil helt sikkert være mindst lige så flot hvis den er hæklet!

   Jeg forsøgte at tage tid på et tidspunkt. Det tog mig vist lidt under 20 min at hækle en enkelt rombe... Og så har jeg nok også bare været så ivrig efter at få tæppet færdigt, så det kan pynte i min stue så jeg er gået helt i selvsving :)

   Slet
  2. Så har du godt nok brugt mange timer på det! Jeg håbede at det bare var fordi du hæklede meget langsommere end mig, men måske er du bare lidt mere ihærdig ;) Til sidst var jeg nede på at en rombe tog 7 min.

   Slet
  3. WOW! Det er godt nok hurtigt! Tror jeg var ca. en 1/3 igennem da jeg tog tid, så kan da godt være jeg har forbedret min tid lidt :) men ja, mange timer er der brugt på det, men det er jo heldigvis bare mange timer hvor man har hygget sig med det :)

   Slet