10.12.2012

Klein Format magasin til MIG!

Min mand spurgte om jeg var blevet syg, da jeg her til aften sagde at jeg godt ville abonnere på et tysk magasin kaldet Klein Format. Men det er altså et magasin for kreative forældre. Kreativ: tjek. Forældre: tjek. Så må det jo være et magasin for mig! Jeg læste om Klein Format hos Tusindfryd som har fået sine fine grydelap huse med i bladet. Nu har jeg købt et års abonnement på Klein Format og jeg glæder mig, glæder mig, glæder mig til slutningen af februar hvor det første magasin gerne skulle dumpe ned i min lille postkasse.


Billedet er fra Klein Format's hjemmeside. Ser det ikke bare fint ud?

ROMBE UPDATE: Den 6. uf af 8 rækker er så småt ved at blive syet sammen.

WHAT I LOVE: Ny inspiration fra det store udland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar