28.10.2013

Mere børne strik

Mit indkøbte hverdagsuld fra Tusindfryd er blevet til en lækker bluse til lillemanden. Opskriften er fra "Børnestrik på pinde 3½-4". Er ret begejstret for mønstret i den. Bedst af alt så er der ingen montering. Lige en opskrift efter mit monterings-forskrækkede hoved.
Har sat en lomme på (ideen er tyvstjålet fra "Babystrik på pinde 3½-4"). Modellen er strikket i en størrelse 2 år, men skulle måske have strikket den et par centimeter længere på arme og krop. Der går i hvert fald ikke så længe inden de små arme begynder at blive for lange. Men så er der vel bare en god anledning til at gå amok i endnu mere garn.

Jeg er da også allerede igang med de gule nøgler jeg købte hos Tusindfryd.


WHAT I LOVE: Lange bilture med god tid til strik.

4 kommentarer:

 1. Lækker strik :) Hvad er du ved at lave af det gule?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skulle gerne blive forvandlet til en "ret nem raglan" fra samme bog :)

   Slet
 2. Hvor blev den lækker til ham <3 Er også ret vild med den opskrift, og skal helt sikkert også have den på pindende igen :)
  Hvordan er garnet fra Tusindfryd, kradser det? Er nemlig ret fristet af alle de skønne farver ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Har altså også lidt lyst til at strikke den igen. Havde du problemer med at den var lidt lille i størrelsen?
   Garnet er ret lækkert at strikke i, selvom det godt kan føles lidt "groft" når man mærker på garnnøglerne. Men Vilfred brokkede sig ikke over den, og syntes heller ikke at den færdige trøje desideret kradser. Men det skulle blive rigtig lækker når først man får den vasket. Kan lige give en update når jeg har fået vasket den.

   Slet