28.09.2013

Mmmm nyt garn

Puh, den sidste tid har der ikke været meget overskud og energi till krea projekter. Plejer ellers at være min måde at koble af på. Desværre har jeg ikke rigtigt haft nogle projekter til at ligge, som ikke lige krævede at man skulle tænke sig lidt om eller tage stilling til en helt masse. Så derfor er der nu istedet investeret i nyt uldgarn til et par trøjer til den lille, på trods af at der ligger et bjerg af garn i mit krea-rum. Der er bare intet der passer til de opskrifter jeg har liggende (eller også orker jeg ikke lige at grave det frem), og energien er som sagt ikke til selv at opfinde noget. Men nu skulle det bare være lige ud af landevejen herfra. Nogle gange er det altså bare rart at kunne slå hjernen helt fra og bare strikke derud af.
Garnet er købt hos Tusindfryd Cph. Er totalt meget fan af at webshoppe i de der små private webshops. Elsker så meget når man lige får en lille håndskrevet hilsen med sit indkøb. 


Fik oven i købet en ekstra nøgle i koral farve med. Dobbelt bonus, ja tak! Skal helt sikkert nok få noget godt ud af det ekstra nøgle. Så fin farve altså!


WHAT I LOVE. Overraskelser!

4 kommentarer:

 1. Lækkert! Kender godt dét med at det sommetider bare skal være helt helt ukompliceret : ) god fornøjelse med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg hygger mig allerede helt vildt med det :)

   Slet
 2. titanium glasses | TITanium Art
  Custom and premium glass-casted glasses created using recycled titanium flask materials from TITanium Arts. buy metal online Explore titanium vs platinum our website remmington titanium or find other premium nano titanium by babyliss pro glass-casted products at

  SvarSlet