09.10.2013

Pinterest

Egentligt skulle dette indlæg have handlet om det blogtræf jeg var til i weekenden. Men kablet til kameraet har valgt at dele sig.

Istedet kommer det nu til at handle lidt om Pinterest. Den seneste tid har jeg brugt en hel del tid derinde. ELSKER det seriøst! Der er bare uendeligt meget godt at finde derinde. Det stopper aldrig. Det er så fedt!


mine boards ses det vist hurtigt at jeg mest bruger Pinterest som en kreativ inspiration. Men man kan jo finde ALT derinde. Bruger det mest ved at pinne ting andre allerede har pinnet, men skal vist til at være bedre til at få pinnet alt det guld jeg ellers finder på det der internet.

Nogen der kender nogle gode boards man bare skal følge?

WHAT I LOVE: Virtuelle opslagstavler.

2 kommentarer:

 1. Du skal da klart følge mine :-) http://www.pinterest.com/tichtach/boards/

  Det er jo en smagssag, hvem der er gode at følge. Jeg har mange favoritter. Virkelig. Det er fantastisk at finde nogle brugere derinde, hvor man bare tænker: WHAT, det er jo lige præcis min smag! Det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har godt nok mange, mange fine boards. Glæder mig til at følge med :)

   Slet