16.06.2013

Pude #2 - nu med trekanter

I øjeblikket er der lidt langt mellem indlægene her på bloggen og jeg savner at blogge. Men en gang imellem kræver virkeligheden mere tid og plads. Så må min lille krea-blogge-drømme-verden jo vige lidt til side for en stund.
Et par sy-projekter er det da blevet til, strikkepindene står heller ikke helt stille, om end de bliver en smule forsømt. Min stribede pude er kommet af pindende. Nu mangler jeg blot at få købt en god pude at putte inden i. Er ikke helt tilfreds med de monterings puder man kan finde i Stof2000. Kunne godt tænke mig noget der ikke er lige så blødt så den holder bedre på formen. Ved bare ikke lige hvor jeg finder det. Måske man er heldig at falde over noget brugbart i en genbrugsbutik.
Næste strikkeprojekt er også godt igang. Som så mange andre er jeg en stor beundrer af alt det fine strik der kommer fra LuckyBoySunday. Specielt de finurlige dukker og tøjdyr i strik. Love them! Har længe drømt lidt om selv at strikke et tøjdyr ud fra min egen fantasi til den lille. Har bare så svært ved at beslutte mig for hvordan den skal se ud. Så nu har jeg istedet kastet mig ud i et rød/hvid/sort/lyserødt pude projekt der kræver lidt mindre tankekraft. Alligevel måtte jeg pille op et par gange før farveskiftet i puden blev helt rigtigt. Desuden strikker jeg den i to baner da jeg ikke kunne få overgangen i midten til at blive helt skarp. I teorien syntes jeg jo ellers at det burde være ret enkelt. Men når teorien ikke fungere i virkeligheden så må man jo tænke i alternative løsningsforslag.
Glæder mig til at den skal pynte i min sofa!

Det fine pudebillede er lånt hos LuckyBoySunday
WHAT I LOVE: puder i strik.

5 kommentarer:

 1. Jeg vil da være fuldstændig pjattet med en diy på din strikkede pude, for de ser godt nok lækre ud!
  Ikea skulle have gode billige monteringspuder :)

  SvarSlet
 2. Ang. diy så er jeg ikke helt sikker på hvordan det egentligt er med rettigheder og sådan...? Når nu jeg ikke selv har fundet puden op...
  Men det er nu en ret simpel pude at strikke. Har bare slået det antal masker op der svarede til den størrelse pude jeg ønskede. Mønsteret forsøgte jeg mig lidt med et par gange... Man skal lige finde ud af hvor ofte man skal skifte farve for at få den rigtige hældning. Med det garn og de pinde jeg bruger skifter jeg på hver ret pind og hver tredje vrangpind.
  Og tak for tippet om monteringspuder. jeg må i ikea næste gang lejligheden byder sig :)

  SvarSlet
 3. Øv, hvis det ikke er en opskrift der ligger offentlig tilgængelig, må du jo desværre ikke gengive den.
  Det har jeg fuld respekt for :)
  Jeg er ikke dygtig nok til selv at regne den ud, så jeg må tjekke lidt rundt på Pinterest og Ravelry.
  Det ville være rent blær med sådan en pude :)

  Jeg glæder mig til at følge med på din blog :)

  SvarSlet