21.06.2013

Shorts x 2

Sommeren er jo over os, så den lille har brug for shorts. Jeg har allerede syet et par solgule shorts og de fungere rigtigt godt, så jeg klippede hurtigt til et par i grå også. Mangler bare et par bælte stropper, både på de gule og de grå, til lige at dække stikningerne fra den justerbare elastik i taljen. Det vil vist lige sætte prikken over i'et på de her shorts.
Længden er blevet helt perfekt da de lige dækker knæene. Så bliver de små knæ beskyttet lidt når den lille er ude og kravle.Et par sweat shorts blev det også til. Syntes det er så fint med kængurulommen foran og den ternede baglomme. De er ret friske fra maskinen, så glæder mig til at se hvordan de overhovedet sidder på den lille mand. Tror de er blevet lidt store i det, men så er det jo godt at han vokser.WHAT I LOVE. at afprøve nye sy-projekter på den lille.

1 kommentar:

  1. Hejsa. Ja har også bevæget mig ud i blogspot, det er dog ikke blevet til så meget de sidste måneder. Da vores lille Freja (3 1/2 mdr) hat haft kolik. Glæder mig også til at følge med hos dig. Min mor informerede mig om at du havde en blog (som var blevet nævnt i et boligblad :) tror dine svigerforældre har sladrert ) så skulle helt sikkert ind og se hvad det var :) hils din søde mand

    SvarSlet