18.06.2013

Strik bed elsk i fint selskab

Så kom man lige på Bolig liv med bloggen. Bum. Jeg ved knapt nok hvad jeg skal sige...

Da jeg for et år siden gik og overvejede at starte min egen blog, var det mest for min egen skyld. Et udstillingsvindue for alt det kreative jeg får produceret, en huskeseddel på hvad jeg bliver inspireret af og gerne vil føre ud i livet, en motivator for mig selv til at få alle de projekter gjort færdige som jeg starter op. Hvis andre skulle få noget ud af det var det helt sikkert også et plus, men jeg havde mest forestillet mig at det skulle være mennesker jeg kender ude i virkeligheden. Men ser vist ud til at der efterhånden er ret mange inde i blogland som også følger med. Føler mig ret så beæret. Elsker at andre får noget ud af mit hygge projekt.

Men jeg havde aldrig set min blog på BoligLiv.dk. Jeg elsker altså det blad og har abonneret på det on and off (mest on) siden jeg var 16 år. Elsker at sidde og bladre gennem de farverige sider imens man inspireret til nye krea projekter. Så at man nu kan finde lille mig på en liste over 5 kreative blogsBoligliv.dk er altså stort for mig (især når de 4 andre blogs er Monstercircus, Farmorfabrikken, Yarnfreak og Lutter Idyl. Så er man altså kommet i fint selskab).

Så vidste jeg vist alligevel godt hvad jeg skulle sige da jeg først kom igang.

By the way så går det lige så stille frem ad med trekant puden. Snart er forsiden færdig og så skal der bare strikkes en lyserød bagside.


WHAT I LOVE: At være i fint selskab på en helt almindelig tirsdag aften.

10 kommentarer:

 1. Ih, jeg skulle lige til at overraske dig med nyheden angående BoligLiv ;-)
  Jeg holder det ikke pt., men fik Nyhedsmail i dag.
  FLOT og tillykke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tanken ellers :) Opdagede det selv da mit antal af sidevisninger var gået helt bananas :)

   Slet
 2. Aj, hvor sejt, Louise! Så kan jeg godt forstå, at du blev lidt overrasket over eksplosionen i sidetal :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marina. Ja man bliver først lige lidt mystifiseret over hvad det lige er der foregår :)

   Slet
 3. Tillykke med bloggen i Boligliv, fik nyheden ind pr mail i morges, og saa maatte jeg jo liiiiiige vaere nysgerrig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lin. Dejligt du kigger forbi. Håber du vil hygge dig med det :)

   Slet
 4. Tillykke med det! -Det er helt sikkert fortjent!

  Med mine strikpuder snyder jeg altså lidt og sætter et stykke stof i stedet for strik på bagsiden! jeg synes det er spild af tid og kræfter at strikke bagsiden, så hellere to forsider! :-) -Derudover giver det en god fast pude...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet :) Tror dog det bliver en strikket bagside alligevel I denne omgang. Nogle gange er det rart at strikke noget der bare går lige ud af landevejen, syntes jeg (så længe det ikke fortsætter I en uendelighed)
   Men det skal da prøves en gang :)

   Slet
 5. Tillykke! Jeg er i hvert fald nu fast læser efter, at BoligLiv gjorde mig opmærksom på dig.
  Jeg glæder mig meget til at følge med!
  Kh Astrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :) Så overvældende med alle de nye læsere. Håber du bliver glad for at følge med!

   Slet