08.01.2013

Rombe finito!

55 hvide romber, 55 sorte romber, 45 hele grå romber, 9 grå trekanter, 10 halve grå romber og 2 kvarte grå romber senere...


Den sidste neonfarvede tråd blev hæftet onsdag i sidste uge. Jeg startede den 5. november, så det har taget mig lige knap 2 måneder at hækle tæppet. Romberne tog sådan set kun 3-4 uger at hækle, syntes det tunge arbejde var at skulle sy de mange mange romber sammen. Men hvor er det bare tilfredsstillende at have et færdigt tæppe til at ligge og pynte på sofaen og lune om benene.

Opskriften på rombetæppet fandt jeg på Pescnos Frirum. Opskriften på halve, kvarte og trekanter har jeg selv lagt op.

WHAT I LOVE: At nyde resultatet af sit arbejde.

15 kommentarer:

 1. Hvor er du bare mega hurtig :) det er blevet rigtigt flot

  Klem Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Og jeg siger bare mange tak for opskrift :)

   Slet
 2. Hvad for noget garn har du brugt? Kradser det? hvilken str. Hæklenål?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt peruvian highland wool. Kan virkeligt anbefales. Det hverken kradser eller fnuldrer, og jeg har efterhånden brugt tæppet ret meget. Totalt yndlings tæppe herhjemme nu. Jeg brugte nål 6.

   Slet
 3. Hej Louise.
  Jeg tænkte på om jeg kan lokke dig til at ligge et billede op med dine syninger tæt på? Jeg synes det driller mig lidt at få det pænt :( Træls når man nu bruger så lang tid på det.

  Det er bare mega flot dit tæppe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jean
   Man kan ikke rigtigt se mine syninger, men måske jeg kan få tid til at tage nogle vejledende billeder på et tidspunkt.. Men jeg syede dem sammen på den måde at jeg har ikke brugt hullerne, men har kørt garnet igennem den yderste kant... Der er lige som en lille bule ud som jeg har syet i... Til at starte med lagde jeg de to romber fladt ned ved siden af hinanden for at få det pænt, men efter lidt øvelse kunne jeg godt gøre det mens de lå sammen... Giver det mening?
   Og tak for rosen :)

   Slet
 4. Det er bare super fedt det tæppe... Jeg vil også super gerne hækle det tæppe...
  Jeg forstår bare ikke helt opskriften, kan du måske hjælpe mig med det??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan da prøve. Hvad er det du ikke forstår?

   Slet
 5. Hejsa, hvor er det bare fint tæppet! -jeg er selv gået i gang, meget meget langsomt dog, da jeg er temmelig nybegynder til at hækle.. Hvor stort er dit blevet (altså længde x bredde) til sidst?

  SvarSlet
 6. Hej super flot tæppe. hvad er dine mål på romber, vi prøve i stof nemlig.

  mvh Annette.

  SvarSlet
 7. Svar
  1. Både lækkert at kigge på og ligge under 😃

   Slet
 8. hej
  hvad for noget garn har du brugt?

  SvarSlet