10.12.2013

Have a HAMA christmasJulepynten breder sig lige så stille herhjemme. Nu har den også bevæget sig udenfor i form af et hama stjerne ophæng. De fine stjerner er lavet i pink, sort og gennemsigtige perler. De er hængt op i en lyserød murersnor. For at være sikker på at kunne få murer snoren igennem stjernerne, undlod jeg at putte en enkelt perle i hver stjerne. Den fine pink farve lyser virkeligt op i det grå vejr vi har for tiden. 
 WHAT I LOVE: Pink Christmas.

3 kommentarer:

 1. Fedt! Det ser bare rigtig godt ud. Og kan man få murersnor i alle farver??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det gør lige lampen lidt mere festlig :) Ved ikke hvor mange farver man kan få murersnor i, men har set det i lilla, neon gul, neon pink og den lyserøde jeg har brugt her. Har du nogle planer for hvad snoren skal bruges til?

   Slet
  2. Jeg er ikke sikker… Men jeg synes, det virker som et godt materiale til udendørsdekorationer… så jeg har tænkt mig at holde øjnene åbne. :)

   Slet