23.01.2014

Julen varer lige til påske...

Vupti! Så blev det den 23 januar, og jeg blev slet ikke færdig med mine juleindlæg i december måned. I december deltog jeg i julepyntsudvekslingen som Frk Smed og 5.th.e stod for. Jeg havde meldt mig på retrogruppen, mest fordi der stod noget med at hækle. Overskudet i julen var lige til at hækle et par juletræer og pynte dem med lidt perler

.  

Selv har jeg modtaget 3 fine pakker med posten. En fra Striksofie. De søde mus er blevet adopteret af den lille herhjemme, så de bliver nok aldrig pakket i julepyntskassen.

   

 Denne fra Hækleriet


 

Og sidst men ikke mindst modtog jeg også lidt julepynt fra Karlas forbindelse. Plus en masse fine klistermærker og lit hæklet gejl.

 

 WHAT I LOVE: Julelege.

2 kommentarer:

  1. Dejligt at musene vakte glæde. jeg syntes det var skægt at deltage....
    Og gør det gerne igen. Tak for bytteriet :)

    SvarSlet