04.12.2013

Hama adventskrans

Personligt er jeg fan af enkle og nemme adventskranse. Dette år blev jeg inspireret af den svenske blog Trendenser (via Pinterest). Her er der brugt gamle glas flasker , malet et tal, stukket et lys i og afsluttet med en lille snor. Enkelt, hurtigt, nemt og ikke mindst smukt!


Så nu er gamle flasker fundet frem og købt i genneren. I min flaske-adventskrans-fortolkning har jeg istedet for maling, fundet hama perlerne frem og lavet tallene 1-4 i neonpink hama perler. De er klistret fast med klar tape. Kan dog ikke helt beslutte mig for om flaskerne bare skal stå for sig selv, eller om de skal stå på det her kobber fad som jeg tidligere i år købte på et loppemarked.


WHAT I LOVE: Nedtællingen til den 24. december.

2 kommentarer:

  1. Super fed idé! Jeg har ikke fået lavet adventskrans endnu, men din er da helt perfekt og lige til at overkomme!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er den, og de fleste kan også være med her :) den kræver ikke det store

      Slet